بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی فارسی

این وبلاگ برای معرفی بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی ساخته شده است

بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی فارسی

این وبلاگ برای معرفی بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی ساخته شده است

تمامی مطالب مفید برنامه نویسی که پیدا میکنم میزارم اینجا

بایگانی
  • ۰
  • ۰

دو ابزار react natieve و kotlin برای توسعه ی موبایل ها هستند . 

امروزه توسعه ی اپلیکیشن های موبایل سنگ بنای موفقیت ، رشد ، نوآوری و سودآوری در کسب کار ها میباشد . چندین شرکت بزرگ در حال حاضر از تکنولوژی های تلفن همراه برای رسیدن به اهداف تجاری خود استفاده می کنند .

این مقاله یک مقایسه برای انتخاب فناوری مناسب برای رسیدن به هدف شما از تولید اپ های موبایل است . 

اگر میخواهید یک اپلیکیشن موبایل جدید بسازید ، وقت آن است که دو ابزار محبوب توسعه ی اپ های موبایل یعنی زبان برنامه نویسی kotlin و فریمورک react native را مقایسه کنید تا مزایا و معایب هر کدام را تشخیص دهید . 

این تجزیه و تحیلیل کوچک و سریع به شما کمک خواهد کرد تا بعد از خواندن این مقاله متوجه شوید که react native مناسب شماست یا kotlin ؟

 

فریمورک React Native : 

 

فریمورک React Native یک فریمورک با زبان برنامه نویسی JavaScript است که توسط شرگت فیسبوک برای توسعه ی اپلیکیشن های موبایل ساخته شده است. با react native شما میتوانید برای ios و android برنامه تولید کنید و از کدهای وب در توسعه ی اپلیکیشن های موبایل نیز استفاده کنید . 

react native بر پایه ی فریمورک React میباشد که توسط فیسبوک برای کارهای رابط کاربری وب ساخته شده است که هدف اصلی این فریمورک نیز پوشش تلفن های هوشمند همراه بوده است .

این فریمورک به توسعه دهندگان اجازه میدهد با زبان برنامه نویسی که از قبل با آن کار میکردند اپلیکیشن های موبایل هم تولید کنند ( منظور زبان جاوا اسکریپت است ) .

کدهای نوشته شده برای سیستم عامل android را میتوان با دیگر پلتفرم ها مانند IOS به اشتراک گذاشت و توسعه دهنده همزمان میتواند برای ios و android اپ تولید کند  . 

این فریمورک به شما اجازه میدهد که از component های ui اصلی سیستم عامل ها استفاده کنید . 

 

مزایای استفاده از React Native : 

 

  • react native به شما اجازه میدهد با زبان جاوا اسکریپت اپلیکیشن های موبایل تولید کنید و از طراحی مشابه React استفاده میکند که به شما اجازه میدهد رابط کاربری پیشرفته موبایل از Ui کامپوننت های موبایل تولید کنید .
  • کار با React Native می تواند منابع مورد نیاز برای ساخت برنامه های موبایل را کاهش دهد . هر توسعه دهنده که با React کار کرده باشد میتواند برای وب و موبایل کدنویسی کند ، این امر انعطاف پذیری بیشتری را به توسعه دهندگان میدهد ، react native در کارهای تیمی به شدت منابع مورد نیاز را کاهش میدهد . 
  • react native بهترین گزینه برای توسعه دهندگانی است که تجربه ی کار با زبان برنامه نویسی javaScript را دارند و نیاز نیست این دسته برنامه نویسان برای برنامه نویسی android زبان java یا برای ios زبان swift را یاد بگیرند که در نهایت باعث سرعت یادگیری توسعه ی اپلیکیشن های موبایل برای ios و android میشود . این مزیت باعث میشود شرکت های مختلف ، برای توسعه ی اپلیکیشن های موبایل خود به افراد و متخصصین کمتری نیاز داشته باشند و در هزینه های انها صرفه جویی شود .
  • React Native به شدت در بحث رابط کاربری یا UI تمرکز کرده است ، که باعث می شود اپلیکیشن های نوشته شده ، بارگذاری سریع و احساس راحتی را به کاربر نهائی القا میکنند . React Native به شما امکان می دهد برنامه خود را سریعتر بسازید ، برنامه ها در حال توسعه سریع قابل مشاهده هستند چون نیاز به کامپایل مجدد نیست ، با Hot Reloading توسعه دهنده به کدنویسی خود سرعت بیشتری میبخشد و تغییرات را آنی میتواند ببیند 

 

زبان برنامه نویسی Kotlin : 

 

این زبان برنامه نویسی توسط  JetBrains توسعه داده شده است و پشتیبانی میشود . Kotlin یک زبان برنامه نویسی است که روی ماشین مجازی جاوا یا JVM اجرا میشود و قابلیت کامپایل به سورس کد زبان javaScript برای LLVM compiler قابل استفاده است . 

پس از تائید شدن رسمیت زبان Kotlin توسط گوگل که سازنده ی سیستم عامل اندروید است ، محبوبیت این زبان بیشتر و بیشتر شد . 

زبان Kotlin بخوبی در محیط Android Studio در کنار زبان Java قابل استفاده است و دیگر ide یا محیط های توسعه نیز از kotlin پشتیبانی میکند . 

کدهای نوشته شده با Kotlin نه تنها دقیق و مختصر است بلکه بسیار تمیز و قابل درک میباشد ، این قدرت به برنامه نویسان این امکان را میدهد که خطاهای کمتری داشته باشید و اگر هم خطایی بوجود آمد سریعا قابل حل باشد که شعار کاتلین نیز تقریبا این است : "با خطوط کمتر کد بنویس" !

 

مزایای زبان برنامه نویسی Kotlin : 

 

  • از زمانی که گوگل kotlin را معرفی کرده است ، این زبان رشد فوق العاده ای داشته است و از لحاظ ارائه پشتیبانی پایدار از سطوح مختلف تست ، پیشرفت کرده است . بسیاری از مشکلات برنامه نویسی از جمله کار با fragment ها در این زبان حل شده است ، سازگاری معکوس آن با نسخه های قبلی بعنوان یک مزیت دیگر است 
  • Kotlin مختصر است و نیاز به کمترین خطوط کدنویسی برای عملکرهای مختلف را دارد . کلمات ساده ، خطوط کمتری از کد که باعث کاهش احتمال اشتباهات می شود ، بهبود قابلیت نگهداری و خوانایی کدها از مزایای kotlin است ، این بدان معنی است که توسعه دهندگان Kotlin می توانند به طور موثر عملیات نوشتن، خواندن و تغییر کد را انجام دهند .
  • یکی از مزایای Kotlin قابلیت همکاری و سازگاری آن با زبان Java است . این زبان بصورت عالی با java کار میکند ، از جمله فریمورک ها و ابزارهای جاوا که بسیار غنی هستند . 

 

نتیجه گیری : 

 

React Native از جامعه ی خوب برنامه نویسان برخوردار است که اکو سیستم خوب توسعه ی اپلیکیشن را فراهم کرده است ، و همچنین دسترسی به کتابخانه ها و پلاگین ها زیادی دارد که سرعت توسعه را بیشتر میکند . این اپلیکیشن ها  از ویژگی های بصری و قوی نیتیو بهره می برند بدون اینکه به عملکرد آنها آسیب برساند.

از سوی دیگر، گوگل Kotlin را به عنوان زبان استاندارد برای توسعه اندروید توصیه می کند. 

کاتلین ۱۰۰% با جاوا سازگار است و همچنین قابلیت کار روی پروژه های قدیمی که با جاوا نوشته شده اند را فراهم میکند . 

Kotlin یک زبان سطح سازمانی است که با هدف حل مشکلات برنامه نویسی و توسعه که با شیوه های قدیمی مثل جاوا وجود داشت منتشر شده است . 

 

حال بسته به گفته های بالا این شما هستید که در نهایت تصمیم خواهید گرفت که کدام را انتخاب کنید . 

 

تمام 


مطالب زیر ممکن است برای شما مفید باشد

 Flutter یا React Native از دید یک توسعه دهنده 5 دلیل برای یادگیری کاتلین اطلاعات مفید کاتلین که نباید از دست بدید برنامه نویسی سوکت در جاوا ابزارهای توسعه اپلیکیشن های Cross Platform

محصولات برگزیده مناسب شما

 دوره ی آموزش ساخت اپ گالری تصاویر آنلاین با کاتلین کارگاه آموزشی نحوه ی آپدیت ورژن فریمورک laravel کارگاه آموزش کار با API های اینستاگرامی کارگاه آموزشی کار با Grunt js

پایان 👍

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی