بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی فارسی

این وبلاگ برای معرفی بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی ساخته شده است

بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی فارسی

این وبلاگ برای معرفی بهترین منابع آموزشی برنامه نویسی ساخته شده است

تمامی مطالب مفید برنامه نویسی که پیدا میکنم میزارم اینجا

بایگانی
  • ۱
  • ۰

ریدایرکت 301 ( 301 Redirect ) چیست ؟

 

ریدایرکت ۳۰۱ برای تغییر مسیر دائمی یک url به یک url دیگر استفاده میشود . ریدایرکت ۳۰۱ ترافیک مربوط به یک url که ممکن است شامل بازدید کنندگان واقعی یا موتورهای جستجو از یک url خاص ( که در آدرس بار مرورگر خود تایپ کرده اند یا روی یکی از نتیجه های جستجوکلیک کرده اند )  را به یک url جدید منتقل میکند . 

من چند بار در سایت های مختلف دامنه را عوض کرده ام هر بار که این اتفاق میوفتد تقریبا فراموش میکردم تا ایمیل های مربوط به آن دامنه را نیز منتقل کنم این کار با انجام یک فوروارد ساده روی ایمیل انجام میگیرد مثلا تنظیم میکنید بجای info@samenta.ir ایمیل را به info@avasam.ir فوروارد کن . اینطوری ایمیل های مهمی که دریافت میکنید را هم از دست نمیدهید . 

ریدارکت ۳۰۱ برای حفظ کردن قدرت دامنه ی قبلی و همچنین رتبه در نتیجه ی جستجوهای اینترنتی ، مهم است .

ریدایرکت ۳۰۱ به راحتی کاربران و موتورهای جستجوگر را به یک آدرس جدید منتقل میکند بدون اینکه در این بین اتفاق خاصی بیوفتد یا انها از مسیر منحرف شوند یا نیاز به تایپ آدرس جدید شما در مرورگر خود را داشته باشند . 

در این مقاله ی آموزشی سعی میکنیم بصورت کامل درباره ی ریدایرکت ۳۰۱ (‌ ۳۰۱ redirect ) به شما آموزش دهیم تا بصورت کامل یاد بگیرید . 

 

ریدایرکت 301 ( 301 Redirect ) چیست ؟

خب همانطور که بالا هم توضیح دادیم ریدایرکت ۳۰۱ تغییر مسیر دائمی از یک Url خاص به یک Url جدید است . 

این ریدایرکت تقریبا Url های دیگر مشابه را نیز در بر میگیرد و به همین خاطر است که برای حفظ نتایج موتورهای جستجو یا Backlink های موجود در اینترنت مفید است بطوریکه با این کار Authority دامنه حفظ میشود . 

خب بیایید مثال عملی بزنیم تا این موضوع را بیشتر درک کنیم . 

در زیر دو عدد Url متفاوت مشاهده میکنید در صورتی که هر دو شما را به یک سایت منتقل میکنند و این کار به لطف وجود ریدایرکت ۳۰۱ است . 

  1. avasam.ir
  2. http://avasam.ir

زمانی که سایت را با http:// در ابتدای آن و یا بدون آن باز میکنید در هر صورت شما به avasam.ir منتقل میشوید این اتفاق بخاطر استفاده از ریدایرکت ۳۰۱ است . 

تنظیم کردن ریدایرکت ۳۰۱ برای حفظ رتبه ی سایت و قدرت سایت از بک لینک ها و پیوند های ورودی ضروری است . ما کل آدرس ها را به avasam.ir ختم کردیم تا دوگانگی ایجاد نشود و تمام مسیرها با  avasam.ir شروع شود . 

 

چرا باید از ریدایرکت 301 یا Redirect 301 در وب سایت استفاده کنیم ؟ 

 

دلایل اصلی و مهمی که بازاریابان اینترنتی از ریدارکت ۳۰۱ استفاده میکنند در زیر لیست کرده ایم . 

  1. برای یکسان سازی دامنه با دامنه هایی که ممکن است با http://, www و یا https:// شروع شوند . در هر صورت باید همه ی اینها به یک دامنه ی ختم شوند برای مثال avasam.ir و این باعث به حداکثر رساندن authority دامنه است . 
  2. هنگامی که برند یا نام دامنه عوض میشود برای مثال ما قبلا samenta.ir بودیم حالا شدیم avasam.ir اگر بخواهیم تمام ترافیک samenta.ir را داشته باشیم باید ریدایرکت 301 ایجاد کنیم .
  3. برای هدایت کردن ترافیک از دامنه هایی که برای یک برند یا سایت هستند . مثلا avasam.info و avasam.com را به avasam.ir ریدایرکت میکنیم که همگی یکجا جمع شوند . 

 

در سناریوی دوم ، اگر یک شرکت نام تجاری و برند خود را تغییر دهد مجبور به تغییر نام دامنه نیز است . در اینجا روی دامنه ی قدیمی یک ریدایرکت ۳۰۱ قرار میگیرد تا قدرت پیوند های ورودی حفظ شود و تماما به Url جدید منتقل شوند . 

علاوه بر این ریدایرکت ۳۰۱ باعث میشود کاربرانی که به یک Url خاص مراجعه میکنند و قصد دارند مثلا مطلب x را ببینند در سایت جدید نیز به مطلب x دسترسی دارند و دقیقا مشخص است به دنبال چه هستند . 

در سناریوی سوم ممکن است یک شرکتی از نام دامنه ی مشابه استفاده کند و یا دامنه های مشابه را خریداری نماید برای اینکه مطمئن شود کاربران با زدن نام دامنه های دیگر نیز دقیقا به آن Url در سایت قبلی ارجاع داده میشود یک ریدایرکت ۳۰۱ نیاز است . 

 

تفاوت بین ریدایرکت دائمی HTML و سایر ریدایرکت ها چیست؟

در حالت کلی ،‌  ریدایرکت از نوع ۳۰۱ برای سئو سایت خیلی بهتر است تا اینکه یک ریدایرکت موقتی ایجاد شود چون این نوع ریدایرکت تمام پیوندهای ورودی را به Url جدید عینا" ریدایرکت میکند و به وب سایت ها کمک میکنند تا رتبه ی خود در جستجوها را از دست ندهند و از هرگونه افت ترافیک جلوگیری شود . 

موارد کمی وجود دارد که یک تغییر مسیر موقت ۳۰۲ نسبت به یک تغییر مسیر دائمی ۳۰۱ بهتر باشد . برای مثال زمانی  که محتوای وب سایت باید بصورت موقتی منتقل شود یا زمانی که سایت در حال تعمیر و بروزرسانی است یا برای دریافت یک محتوا کاربران باید به سایت دیگری بروند .

 

باید و نباید ها در انجام ریدایرکت 301 ( Redirect 301 ) 

 

خب تا اینجای کار شما از اهمیت های ریدایرکت ۳۰۱ مطلع شدید در زیر راه کارهایی به شما ارائه میدهیم که در ساخت ریدارکت ۳۰۱ اشتباه نکنید تا سئو و رتبه ی سایت خود را از دست بدهید پس قدم های زیر را با دقت مطالعه کنید :

1 - یک ریدایرکت برای ادرس سایتتان با  http://  و با http://www انجام دهید 

زمانی که یک ریدایرکت ۳۰۱ بین Url هایی که در ابتدای آنها http و یا www قرار میگیرد موتورهای جستجو برای هر کدام از این Url ها یک رتبه بندی جدایی کنار میگذارد یعنی عملا با این کار رتبه ی کلی سایتتان را بین Url های تکراری تقسیم بندی میکنید که این اصلا برای سئو سایت شما خوب نیست . برای جلوگیری از این کار برای تمام مواردی از آدرس سایت خود که فکر میکنید بصورت تکراری است یک ریدایرکت ۳۰۱ ایجاد کنید . 

2 - بدون اینکه ریدایرکت 301 را درست نکردید به سایت جدید منتقل نشوید 

در سال ۲۰۱۰  شرکت Toys دامنه ی toys.com را خریداری کرد ولی فراموش کرده بودند که روی دامنه ی جدید ریدایرکت ۳۰۱ انجام دهند و همین مسئله باعث سقوط رتبه ی سئو سایت این شرکت شد چون سایت جدید آنها توسط گوگل دوباره بعنوان یک سایت و برند جدید ارزیابی شد بدون اینکه قدرت دامنه ی قبلی و اصلی شرکت و پیوندهای ورودی انها در نظر گرفته شود . پس مهم است قبل از اینکه محتوای سایتتان را به دامنه ی جدید منتقل کنید ابتدا یک ریدایرکت ۳۰۱ درست کنید و بعد محتوای قبلی را در ان دامنه قرار دهید تا موتورهای جستجو متوجه مهاجرت شما شده و رتبه ی قبلی خود را از دست ندهید . 

 

 


مطالب زیر ممکن است برای شما مفید باشد

 بک لینک ها و انواع آنها 8 راه سریع برای index صفحات شما توسط گوگل نوع فایل‌های تصویری مناسب وب در سال 2019 تگ های header را در سئو سایت دست کم نگیرید لینک های فالو (follow) در مقابل لینک های نوفالو (nofollow) در سئو سایت

محصولات برگزیده مناسب شما

 کارگاه آموزشی نحوه ی آپدیت ورژن فریمورک laravel کارگاه آموزش کار با API های اینستاگرامی دوره ی آموزش ساخت اپ گالری تصاویر آنلاین با کاتلین کارگاه آموزشی کار با Grunt js

پایان 👍

  • ۹۸/۱۱/۲۵
  • نفس کریمی زاده

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی